Meny
... Varukorg

Fotoprops

Buttericks har ett fantastiskt utbud av fotoprops för alla tillfällen. Oavsett om du planerar en födelsedagsfest, ett bröllop, en baby shower eller en företagsevent, finns det något för alla. Våra fotoprops är gjorda av högkvalitativt papper och är perfekta för att fånga roliga och minnesvärda ögonblick på bild.

Vårt sortiment av fotoprops är omfattande och inkluderar allt från traditionella accessoarer som mustascher och glasögon till mer nyskapande alternativ som emojis och sociala medier-inspirerade tillbehör. Vi har även tema-specifika fotoprops som till exempel för Halloween, jul, påsk och andra högtider.

Det bästa av allt är att våra fotoprops är lätta att använda. De är monterade på pinnar och kan enkelt hållas framför ansiktet eller placeras i bakgrunden på bilder. Våra fotoprops är enkla att sätta upp och plocka ner, vilket gör dem perfekta för att använda på olika evenemang.

Så oavsett om du vill ha en rolig fotoautomat på din nästa fest eller bara vill ha några kul props för att ta bilder med dina vänner, har Buttericks allt du behöver. Utforska vårt utbud av fotoprops idag och gör dina fester minnesvärda!

Filter
2 produkter
Filter
2 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord