Meny
... Varukorg

Presentsnören

Behöver du ballongsnöre eller presentsnöre så behöver du inte leta längre, Buttericks har presentsnören i olika längder och massor av färger så du kan matcha ditt presentpapper med ett snyggt snöre.

Presentsnören kan användas på många olika sätt för att dekorera presenter eller för att göra olika hantverksprojekt. Här är några idéer:

  1. Dekorera presenter: Det mest uppenbara sättet att använda presentsnöre är att dekorera presenter. Du kan knyta en vacker rosett eller använda snöret för att fästa en tagg eller ett kort på presenten.

  2. Ballongbuketter: Vi på Buttericks älskar ballonger och att överraska med ett fint ballongarrangemang med heliumfyllda ballonger är superkul, därför kallar vi alla våra presentsnören för ballongsnören.

  3. Gör en girlang: Du kan använda presentsnören för att göra en girlang genom att fästa flera snören på en linje och hänga upp dem som dekoration.
  4. Skapa konstverk: Du kan använda presentsnören för att skapa olika typer av konstverk. Till exempel kan du använda snörena för att skapa ett abstrakt konstverk genom att limma dem på en canvas.

  5. Skapa en krans: Du kan använda presentsnören för att skapa en krans genom att binda snörena runt en kransform eller en styv pappskiva.

  6. Skapa ett snörearmband: Du kan använda presentsnören för att skapa ett enkelt armband genom att knyta flera snören runt handleden och sedan knyta en rosett.

  7. Dekorera flaskor: Du kan använda presentsnören för att dekorera flaskor genom att fästa dem runt halsen på flaskan och sedan knyta en rosett.

Dessa är bara några av många sätt du kan använda presentsnören för att dekorera eller för att skapa olika projekt. Använd din kreativitet och se vad du kan skapa med ballongsnören!

Filter
24 produkter
Filter
24 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord