Meny
... Varukorg

Fem roliga lekar till midsommar

Vi har samlat lekar för vuxna och barn till midsommar.

Midsommar står för dörren och vad passar då bättre om inte att hitta på en liten 5-kamp både med familjen eller vänner. Det finns massor av roligheter man kan göra som inte kräver allt för mycket planering så här kommer 5 roliga och enkla lekar ni kan göra på midsommar.

 

Plockepinn – en klassiker i storleken större. Ibland kan storleken ha betydelse och just plockepinn är enklar att spela utomhus i modellen större.

 

Nummerkubb – Kubb har utvecklats och det nya är nummerkubb. Påminner om vanlig kubb men nu handlar det om att skaffa poäng. Tur, taktik och talang.

 

Rappa en snapslåt – en annorlunda lek. Funkar såklart lika bra att skåla i saft. Alla gäster blir tilldelas en sommarlåt som sedan ska rappas. En riktigt rolig battle som också gör sig bra på TikTok.

 

Kasta ring – En riktig klassiker. Här kan alla vara med från yngst till äldst. Kasta ring funkar på alla underlag. Gräsmatta, grus och altan. Ett riktigt roligt spel på midsommar.

 

Figurballonger – vi vet. Vi har listat en riktig Butterick’s lek. Otroligt roligt. Här gäller det att skapa riktigt bra och otroliga figurer av ballonger. Glöm inte liten ballongpump. De smala avlånga ballongerna går inte alla blåsa upp.

 

Skål för midsommar, gemenskap och god mat!

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord