• Inspiration
 • Favoriter
tryggehandel
Kundvagn
Genom att fortsätta använda buttericks.se godkänner du användning av cookies. Läs vår cookiepolicy här.
  Hemester!

  Hemester!

  Hos oss på Butterick’s hittar du allt för årets hemester. Ta med familjen på en magisk safariresa i trädgården bland elefanter och lejon eller skapa en minifestival på innegården med konfettibomber.

  Till följd av den rådande coronapandemin behöver vi alla tänka om och stanna hemma på semestern och skippa utlandsresan. Butterick’s sortiment med maskeraddräkter och tillbehör som passar alla tänkbara teman gör det möjligt att ta resmålen hem i stället. Om inte du kan åka till semesterorten, får semesterorten helt enkelt komma till dig.

  Fem populära hemester-teman!

  Hawaii - ett riktigt drömresmål för många att åka till. Papegojdräkter, hawaiikjolar och blomsterkransar skapar lätt känslan att du befinner dig på en paradisö. Blås upp en uppblåsbar palm och har du ingen pool kan du alltid snorkla i badkaret.

  Jurassic Park - kombinera avkopplat strandhäng med äventyr. Återskapa Jurassic Park i tr

  Läs mer
  Superhjältar av vår tid

  Superhjältar av vår tid

  Skapa roligare möten med ett tema. Webbmöten är för många nu en vardag och aldrig för har så många möten på distans. Allt från strategiska möten till digitala fikastunder. Håll kameran igång och bjud in ett möte med tema. Blir både roligare och skapar engagemang. Tips nu är tema Superhjältar.

  Hylla superhjältar av vår tid. Vårdpersonal, läkare och sjuksköterskor.

  Läs mer
  Ring & beställ

  Ring & beställ

  Ring och beställ, hämta utanför butiken eller få dina varor hemkörda (Stockholm). Nu lanserar vi en ny tjänst som underlättar för dig som vill handla i någon av våra fysiska butiker och samtidigt hålla avstånd. 

  Stockholm
  I tre enkla steg får du dina varor direkt till dörren eller kan smidigt hämta upp dem utanför butiken.  1. Ring in din beställning till butiken.

  2. Butiken plockar din order och ringer upp dig med en orderbekräftelse. Du betalar med Swish eller via Klarna. Vill du ha    hemleverans blir du uppringd av en säljare och kommer överens med hen om när du får hem dina varor.

  Upphämtning: ring upp oss när du är utanför butiken så kommer vi ut med dina saker.

  Hemleverans:
  du får dina varor levererade hem enli

  Läs mer
  Nya studenten!

  Nya studenten!

  Studentfesten är inte inställd. Fira på annat sätt. Just nu är inget som vanligt. Men efter 13 år i skolbänken är det viktigt att fira. I år blir det fest på annat sätt.

  Fira i mindre grupper och bjud in digitalt. Fest på distans kräver sin dekoration. Ballonger, girlanger och matchande tallrikar, muggar och servetter blir inte mindre viktigt. Glöm det gamla uttrycket ”less is more”, maxa med allt och unna dig att dekorera med både bordsflaggor och serpentiner. Allt filmas!


  Läs mer
  Star Wars-dagen

  Star Wars-dagen

  Den fjärde maj närmar sig med stormsteg och vad händer då? Jo, den officiella Star Wars-dagen infaller! Det betyder att det är dags att beställa din Star Wars-dräkt. Är det en Yoda-dräkt du ska satsa på eller är det Darth Vader du tänker dig? Beställ din dräkt idag och se till att fira den officiella Star Wars-dagen ordentligt.

  Hos Butterick’s hittar du en mängd olika licensierade Star Wars-dräkter för både dam, herr, barn och husdjur. Givetvis kan även hunden bli en av de kända karaktärerna från Star Wars. Med den här hunddräkten kommer ditt husdjur att göra succé!

  Ps. Är du mer sugen på att samla hushållet till en Star Wars-middag? Spana i så fall in vår dukning med Star Wars-motiv

  Läs mer
  Fira annorlunda!

  Fira annorlunda!

  Sluta inte fira – fira på annat sätt!

  Vi är en festspecialist som lever för fest och maskerad. I den pågående coronakrisen stannar allt fler hemma och många kalas och fester ställs in. Födelsedagar och högtider blir inte mindre viktiga, de behöver bara firas på ett annat sätt. Butterick’s uppmuntrar kunderna till att vara kreativa och använda tekniska lösningar för att umgås på ett annat sätt. Håll avståndet och ta ansvar men sluta inte fira högtider och födelsedagar.


  Tips:

  Flytta utomhus – frisk luft och större utrymmen att umgås på. Rulla ut röda mattan till trädgården.

  Säg det med en ballong – ballonger höjer både partystämningen och passar perfekt utomhus. Fyll dem med helium och använd en ballongvikt.

  Bjud på ett skratt – med många timmar tillsammans kan ett klassiskt skämt sprida glädje och locka till skratt.  Pruttkudden på sambons stol inför

  Läs mer
  Alla Barns dag 25 april

  Alla Barns dag 25 april

  Alla barns dag är barnens egna dag. Det är dagen då vi hyllar barnen, leken och dess betydelse för barns utveckling. Platsen är hela Sverige och alla får vara med. Dagen firas den sista lördagen i april varje år. I år är det på lördagen den 25 april.

  Leken är otroligt viktig för barns utveckling och i dagens samhälle är det lätt att glömma bort leken och att ta sig tid att ha roligt tillsammans. Till följd av coronavirusets utbrott uppmuntrar Butterick’s nu alla att vara kreativa och umgås utomhus. Håll avståndet och ta ansvar men sluta inte leka. Samla familjen och anordna en riktigt rolig femkamp.
   

  Butterick’s tipsar

  Ballongkram
  Krama sönder en ballong på tid. Fyll ballongen med luft, använd en ballongpump. Måtta så alla ballonger är lika stora och krama sedan sönder ballongen på given signal. Den som klarar det på utsatt tid får ett poäng.

  Läs mer
  e-AW

  e-AW

  Då är det dags att piffa till fredagskonferensen! Varför inte köra ett härligt tema för att lätta upp stämningen och få den där riktiga fredagsfeelingen. Hattar, diadem, peruker och glasögon skapar en härlig gemenskap. Välj och vraka bland men mängd roliga och knasiga accessoarer!


  Läs mer
  Påskfest

  Påskfest

  Mer av allt till påsken
  Fira in påsken med kycklinghattar, påskfjädrar och roliga påskägg. I år känns det extra viktigt att fira in våren tillsammans. Skapa spontana skratt genom att bära en kaninhatt eller en kycklingdräkt till påskmiddagen. Fyll påskäggen med skämtprylar istället för godis. Ett skämt eller en rolig grej i påskägget är både roligare och nyttigare än godis.Välj och vraka bland våra klassiska skämt här!  Nyhet - fjäderfria fjädrar tillverkade av syntetmaterial istället för äkta fjäder
  Nu kan du välja ett fjäderfritt alternativ till påsk på Butterick’s. De fjäderfria fjädrarna är tillverkad av syntetma

  Läs mer
  Coronatider

  Coronatider

  Dags att bunkra upp med roliga prylar.

  Kom ihåg att tvätta händerna! I dessa Coronatider är det extra viktigt att tvätta händerna. Gör familjens handtvättningsrutiner roligare med sottvålen. När du tvättar händerna med denna tvål utsöndrar den sitt innandöme och skitar ner dig, vilket gör att du får tvätta dig igen. Superpraktiskt nu när du ska tvätta extra noga.

  Är ni hemma mer än vanligt i dessa tider? Se till att inte stå utan underhållning, tristessen kommer fortare än du tror. Bunkra upp med roliga sällska

  Läs mer