Meny
... Varukorg

Melodifestivalturnén i Lidköping 2023

I helgen är det dags för deltävling 3

Linköping! Vilket drag. Wow va kul vi hade på arenan. Och grattis Maria Sur och Panetoz som fick vidare direkt till finalen. Theoz och Tennessee Tears till semi.

Nästa stopp är Lidköping och vi är redan pepp. På arenan finns vi i vår monter där besökarna får chansen att vinna klassiska Butterick’s-skämt. Får du en 6:a så vinner du!.

Visste du förresten att vår definition på en skämtsak är: ett verktyg med vilket du skapar en rolig situation.” Med en skämtsak kan du skapa glädje, sociala kontakter och varma skratt. Ett lyckat skämt kräver god planering och gott omdöme.

Riktigt god fantasi men inte lika bra omdöme hade ett gäng som kallade sig för maskeradligan. En flyktplan planerades med hjälp av vår kluriga agentpenna som laserades i början av 80-talet. Penna har två spetsar och med den ena skriver avsändaren med helt synlig skrift. Med baksidan framkallar mottagaren skriften genom att stryka sin spets över det ställe där avsändaren förväntats ha skrivit.

Agentpenna smugglades in men i sista sekund så stoppades planerna. Direkt förbjöds agentpennan på landets fängelsen.

Nu åter till melfest och vad som händer på lördag. Butterick’s finns på plats med monter i Lidköping och på scen tävlar sju (7) nya artister. Brett och folkkärt startfält med våra två norska gutter. Tror du att de sjunger i mask?  

  • Marcus & Martinus - Air
  • Melanie Wehbe - For The Show
  • Ida-Lova - Låt hela stan se på
  • Paul Rey - Royals
  • Nordman - Släpp alla sorger
  • Laurell - Sober
  • Casanovas - Så kommer känslorna tillbaka

Sugen på mer artiklar, se våra skämtartiklar och musikfest kategorier.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord