Meny
... Varukorg

Tips på present till lärare, pedagog och fröken

Fira läraren på avslutningsdagen

Skolavslutningen närmar sig med stormsteg och det är dags att samla in och köpa en present till läraren eller fritidspedagogen. Och såklart ska en bra fröken, lärare eller pedagog uppvaktas med en rolig present. Många lärare säger att det räcker med ett par fina ord men varför inte visa uppskattning med en gåva. Vi har listad en rad festliga produkter som passar som avslutningspresent.

Ett riktigt bra tips är att köpa olika utomhusspel och sällskapsspel så att läraren kan tänka på annat under sin semester.
Med ett roligt kubbspel eller krocket kan pedagogen länge hålla på att underhålla sig under sin semester och presenten håller länge så läraren alltid kan minnas tillbaka till stunden hen fick presenten.

Våra roliga muggar med budskap är också populära avslutningspresenter som uppskattas av många. Fyll muggen med godispengar.
Vi har muggar för alla smaker, en superhjälte mugg fylld med godis kan vara den perfekta presenten till nörd-läraren som ofta tar upp Ironman, Batman eller någon annan klassisk superhjälte under lektionerna.

Ett midsommar-kit är också en rolig sommarpresent som fungerar för alla åldrar.
Girlanger, ballonger, tallrikar och majstång att ställa på bordet garanterar glada miner. Köp en midsommarstång eller en groddräkt till läraren.

Vi har haft flera kunder som köper en klassisk stråhatt och använder som korg. Två presenter i ett.
Lägg i godis, muggar eller fyll med egengjorda teckningar eller gåvor.

Vi har otroligt fina t-shirts som funkar perfekt för filmläraren.
Är läraren en nostalgiker som uppskattar en riktig svensk klassiker så rekommenderar vi Suntrip-kit, t-shirt och hatt.

Duktiga pedagoger ska lyftas och uppvaktas ordentligt på avslutningsdagen. 

Glad sommar!

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord