Meny
... Varukorg

Vattenkrig och utelek

Sommarvärme = blöta vattenlekar!

Tropisk värme och ledighet. Stavas vattenkrig och utelek. Ett tips innan vattenleken drar i gång är att samlas och gå igenom några regler. Trist kan en tycka men just vattenkrig är en lek som kräver några förhållningsregler.

  1. Du får bara skjuta med vattenpistol eller slänga vattenballonger på dem som är med. Ofta bara de som håller i en vattenpistol.
  2. Viktigt att alla som är med och leker håller sig inom utsatt område. Skapar en viss begränsning men även här blir det lättare att bara pricka dem som är med.

Glöm inte att ställa ut kärl och hinkar med vatten så att alla kan ladda om sina plastvapen med vatten.

Du kommer helt klart att ha större chans att finna om du väljer en vattenpistol som går att fylla med mycket vatten.

En annan rolig vattenlek är att springa genom vattenspridare. En lek som inte ska underskattas av vuxna. Ta på en t-shirt och se vem som blir blötast. Att springa genom en vattenspridare både svalkar på varma dagar och lockar till skratt. Hos oss på Butterick’s hittar du vattenspridare i form av giraff, enhörning, monster och elefant. Vem vågar gå lugnt igenom vattenstrålarna?

Maskerad för en vattenfest - Klä ut er till pirater under vattenkriget för att skapa en ännu roligare anledning att gå på plankan till vattnet och att spraya ner varandra i jakten på Davy Jones hemliga skatt. 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord