• Inspiration
  • Favoriter
tryggehandel
Kundvagn
Skottdagen - 29% på allt! Använd kod: skottdagen29 Erbjudandet gäller endast 29/2

Jobba hos oss

Vill du också jobba för Sveriges roligaste företag?

Butterick’s är Sveriges roligaste butikskedja. Butterick’s Leco är ett företag som säljer allt du behöver för en fest såsom duknings- och dekorationsartiklar, roliga/udda presenter samt maskeraddräkter och maskeradtillbehör. Vi har en grossistverksamhet som säljer roliga saker till varuhus, leksaks- och presenthandel. Vi har även butiker i 7 städer i Skandinavien och en webbshop. Vi har funnits i över 100 år och är ett privatägt familjeföretag med centrala butiker i Stockholm, Göteborg, Halmstad, Malmö, Helsingborg och Lund. Vi finns även i Danmark.  Festen börjar hos oss!

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT JOBBA MED OSS PÅ BUTTERICK'S?

Vi är ett företag med högt i tak och med en stark tilltro till individen. Vi söker medarbetare som tycker om att ha roligt och har lätt till skratt. Här hittar du aktuella lediga tjänster. Vi tar tyvärr inte emot spontanansökningar utan hänvisar våra lediga jobb. Vi hoppas få se din ansökan framöver!

Just nu finns inga lediga tjänster. Följ oss på Linkedin för att se när nya tjänster dyker upp.

PRAKTIK/LIA

Om tajmingen är rätt är vi även positiva till att ta in drivna praoelever/studenter. Praktiken bör vara inom något specifikt område (Marknadsföring, webb, inköp, e-handel etc) och sträcka sig minst över 2 månaders tid. Mejla stina.petrini@buttericks.se för frågor rörande detta.