Meny
... Varukorg

Budgetdräkter

Att klä ut sig till maskerad eller Halloween behöver inte vara dyrt. Därför kan du på Butterick's alltid hitta billiga maskeraddräkter som passar alla budgetar.

Billiga maskeraddräkter kan vara enkla och klassiska, som en pirat eller cowboy dräkt, eller mer unika och moderna. Oavsett vilken typ av dräkt du letar efter, har vi många alternativ att välja mellan som gör det roligt på festen.

En fördel med att köpa en billig maskeraddräkt är att du kan använda den för en engångshändelse utan att behöva spendera en förmögenhet på en dyr dräkt som du kanske aldrig använder igen. Du kan också köpa flera billiga dräkter för att variera ditt utseende på olika tillfällen.

Alla känner till det klassiska uttrycket spara sin kaka och äta den med och med Butterick's breda och billiga sortiment av maskeraddräkter kan du verkligen gå på maskerad och ha pengar över i din budget.

Vi har roliga budgetdräkter som passar till massor av olika temafester och låter dig ha pengar över till resten av månaden, vad sägs om att klä ut sig till en jättebebis eller medeltidshjälte?

För dig som vill ha ännu simplare utklädnad rekommenderar vi att se på våra tillbehör som maskerad-set eller accessoarer som låter dig klä ut dig till minsta möjliga peng.

Maskeraddräkter är ett roligt sätt att överraska på festen. 

Filter
Produkter 1-60 av 101
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 101
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord