Meny
... Varukorg

Superhjältedräkter

Superhjältedräkter är ett populärt val för maskeradevenemang, eftersom de tillåter människor att klä ut sig till sina favoritkaraktärer från serier, filmer och tv-program. På Buttericks har vi tagit in några av de mest populära superhjältedräkterna för både barn och vuxna så alla kan klä ut sig till sin superhjälte.

För att klä ut sig till superhjälte krävs det inte mycket, vissa superhjältar har bara en ögonmask medans andra superhero-kläder har heltäckande jumpsuit.

Några exempel på superhjältekostymer som kan bäras på en maskerad är:

  • Batman-dräkt, som kan innehålla en bodysuit, mask och cape.
  • Spider-man-dräkt, som kan innehålla en bodysuit med mask.
  • Stålmannens kostym, som kan innehålla en bodysuit med inbyggd cape och stövlar.
  • Wonder Woman-dräkt, som kan innehålla en bodysuit, korsett, tiara, armband och stövlar.
  • Iron man-dräkt, kan innehålla en bodysuit, mask och bågreaktor.
  • Captain America kostym, som kan innehålla bodysuit, sköld, mask och stövlar.

Dessa kostymer är vanligtvis gjorda av spandex eller andra stretchiga material för att ge en åtsittande passform, med extra detaljer som muskler, vaddering och logotyper. Kostymerna åtföljs ofta av rekvisita som bataranger, webslingers, sköld eller blasters för den som vill komplettera dräkterna till max.

Det är också värt att notera att vissa av dessa kostymer kan kräva smink och peruker för att fullborda utseendet, speciellt om du vill replikera superhjältens mask eller frisyr.
Vissa av dessa kostymer kan också vara ganska komplicerade och tunga, så det är alltid en bra idé att prova och röra på sig i kostymerna innan evenemanget för att säkerställa komfort och enkel rörelse.

Filter
Produkter 1-60 av 187
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 187
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord