Meny
... Varukorg

TV- & filmkaraktärer

Maskeraddräkter med filmkaraktärer är ett populärt val för många evenemang, eftersom de tillåter människor att klä ut sig till sina favoritkaraktärer från den stora skärmen. På Buttericks hittar du officiella varumärken från filmerna och du kan även köpa tillbehör för att bli just den tv- och filmkaraktären du vill vara, vill du inte ha en full dräkt finns det smidiga pappmasker man kan ha för att täcka ansiktet och gå i sina vanliga kläder.

Några exempel på maskeraddräkter med filmtema inkluderar:

  • Star Wars-kostymer, som Darth Vader, Luke Skywalker, Prinsessan Leia eller Rey.
  • Harry Potter-kostymer, som Harry Potter, Hermione Granger eller Lord Voldemort.
  • Marvel Cinematic Universe-kostymer, som Captain America, Iron Man, Thor, Black Widow eller Hulken.
  • Disney-kostymer, såsom Frosna karaktärer som Elsa, Anna eller Olaf; eller klassiska Disney-karaktärer som Musse Pigg eller Askungen.

Dessa kostymer använder ofta högkvalitativa material och detaljerade mönster för att replikera karaktärerna så nära som möjligt. De kan inkludera kostymer, masker, peruker och tillbehör som vapen eller smycken.

Det är också värt att notera att många av dessa dräkter är unisex och passar till alla kön, marvel och dccomics byter ofta ut vem det är som är superhjälte i What..IF serien. Vissa dyrare kostymer kan vara ganska komplicerade så det är alltid en bra idé att kontrollera detaljerna i kostymen innan du köper och även att prova och röra dig i kostymen innan evenemanget för att säkerställa komfort och lätthet att röra sig som filmkaraktären du vill vara.

Det finns massor av bra tv- och filmkaraktärskostymer där ute. Här är bara några av våra favoriter:

1. Hermione Granger från Harry Potter – Det här är lätt att sätta ihop om du har en trollstav och lite Gryffindor-utrustning liggandes. Lägg bara till en kjol, några strumpbyxor och några coola skor och du är redo!

2. Spökjägare från Ghostbusters - Med en typisk beige jumpsuit med anti-spök markering på brösten, bak på ryggen bär man en protonpaket som oftast är uppblåsbart i filmdräkten.

3. Jessie Pinkman eller Walter White från Breaking bad - Är du den som knackar eller den som kokar, köp en platt brun hatt och mustasch eller den gula officiella hazardsuiten med gasmask med Breaking Bad logga.

4. Jerry från Seinfeld – Det här är en enkel – ta bara på dig en skjorta och vita gymnastikskor.

Filter
Produkter 1-60 av 459
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 459
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord