Meny
... Varukorg

Peruktillbehör

Peruktillbehör är viktiga verktyg för att hålla din peruk på plats och se till att den ser ut som den ska. Dessa tillbehör hjälper också till att öka livslängden på din peruk genom att minska slitage och skador som kan uppstå under användning.

Peruktillbehör inkluderar en mängd olika produkter som hårnålar, peruknät, perukstift, peruklim och perukborstar. Hårnålar används för att fästa peruk på huvudet och för att säkra eventuella lösa trådar och slingor. Peruknät används för att täcka ditt naturliga hår och skapa en jämn yta för peruk att sitta på.

Perukstift används för att fästa peruk på huvudet och säkra den på plats. Dessa stift kan vara gjorda av plast eller metall och är särskilt användbara för personer med kort eller tunt hår. Peruklim används också för att fästa peruk på huvudet och är särskilt användbart för personer med alopecia eller håravfall.

Perukborstar är ett annat viktigt tillbehör för att hålla din peruk i bra skick. Dessa borstar är speciellt utformade för att skonsamt reda ut tovor och trassel i perukens hår. De kan också användas för att forma och styla perukens hår.

Oavsett om du är en perukanvändare eller en professionell stylist, är peruktillbehör ett viktigt verktyg för att skapa en perfekt peruklook. Utforska vårt sortiment av högkvalitativa peruktillbehör för att hitta det du behöver för att få din peruk att se ut som den är avsedd att göra.

Filter
7 produkter
Filter
7 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord