Meny
... Varukorg

Kroppsfärg

Välkommen till Butterick's värld av kroppsfärger, där din hud blir en canvas för kreativitet och uttryck. Oavsett om du siktar på att förvandla dig till en levande skulptur för en temafest, skapa en skrämmande karaktär till Halloween, eller bara vill addera en extra dimension till din maskeradklädsel, har vi färgerna som täcker dina behov.

Vårt sortiment av teater- och maskeradsmink ger dig kvalitetsprodukter som är skonsamma mot huden och enkla att arbeta med. Från vattenbaserade kroppsfärger som tvättas bort med lätthet, till oljebaserade alternativ som erbjuder långvarig täckning och intensitet, har vi allt för att du ska kunna släppa loss din inre makeupartist.

Utforska vårt utbud av färgpaletter för att blanda de perfekta nyanserna, praktiska kritor för snabba touch-ups, eller individuella färger för att fylla på din befintliga samling. Och för den som vill ta sin förvandling till nästa nivå, kombinera din kroppsfärg med vårt urval av dräkter och latexapplikationer för att verkligen sticka ut på nästa fest.

Välj Butterick's för professionella kroppsfärger och ansiktsmålningar som tar din maskeradlook från vanlig till extraordinär

Filter
Produkter 1-60 av 79
Föregående Nästa
Filter
Produkt
  1. Smink
Filter
Produkter 1-60 av 79
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord