Meny
... Varukorg

Oljebaserat smink

Vill du göra en halloweensminkning eller festsminkning som håller länge, då ska du använda ett oljebaserat smink som du sen fixerar och du kan vara utklädd till ditt favorit metalband eller ha en slitstark djävulssminkning hela kvällen utan att kvaliten blir sämre.

Oljebaserade sminkprodukter är bra för huden eftersom de är rika på näringsämnen och hjälper till att hålla huden mjuk och återfuktad. Följ dessa steg för att använda oljebaserat smink:

  1. Rengör huden noga. Tvätta ansiktet med en mild rengöringsmedel för att avlägsna smuts, olja och annat smink.
  2. Oljebaserat smink fungerar bäst på en fuktad hud.
  3. Ta en liten mängd oljebaserat smink och smeta ut det jämnt på huden. Du kan använda en pensel, svamp eller dina fingrar för att applicera produkten.
  4. Börja med en liten mängd och lägg till mer om det behövs. Du vill inte ha för mycket produkt på huden, eftersom det kan se kladdigt ut.
  5. Blenda produkten jämnt in i huden tills du har den täckning du önskar. Slutför din makeup-rutin med eventuella andra produkter, såsom concealer, rouge eller puder, om du önskar.

Obs: Oljebaserade sminkprodukter kan ta längre tid att torka och kan också vara svåra att ta bort. Var noga med att välja produkter som är lämpliga för din hudtyp och testa produkterna på en mindre yta innan du använder dem på hela ansiktet.

För att fixera ditt oljebaserade smink rekommenderar vi att ha på ett fixeringspuder.

Filter
16 produkter
Filter
16 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord