Meny
... Varukorg

Blod

För att skapa en realistik sminkning med sår så krävs det blod och på Buttericks älskar vi verkligen fakeblod, så pass mycket så vi kan klassa oss som specialister på teaterblod faktiskt. Vi har blodkapslar som man lätt tuggar sönder för att sedan låta blodet spottas från en boxare eller fistfight eller likt en vampyr låta rinna från munnen.

Teaterblod eller "Fx-blod" används för att skapa realistiska blodeffekter vid halloweensminkning och teaterproduktioner. Här är en kort guide för att använda teaterblod i halloweensmink:

  1. Förbered huden: Innan du applicerar teaterblod på huden, se till att huden är ren och torr.

  2. Skapa effekten: Använd en pensel eller applikator för att applicera teaterblodet på det område du vill skapa effekten på. Du kan också använda tillbehör som bomull eller torrt papper för att skapa textur tillsammans med flytande latex.

  3. Variera effekten: Teaterblod finns i olika former, såsom flytande, gelé, spray och pulver. Välj den form som passar bäst för den specifika effekten du vill skapa. Du kan också blanda olika färger och former för att skapa olika blodutseenden, till exempel gammalt, koagulerat blod eller friskt, rinnande blod.

  4. Låt torka: Låt teaterblodet torka helt innan du applicerar ytterligare lager på toppen av det. Det kan ta några minuter att torka helt.

  5. Justera effekten: Om du vill justera effekten, använd en pensel eller sminksvamp för att skapa önskad effekt.

  6. Avlägsna: När du är klar med effekten, använd makeup remover eller varmt vatten och tvål för att försiktigt ta bort teaterblod från huden.

Det är viktigt att testa teaterblod på ett litet hudområde på armen innan du applicerar det på en större yta för att se om du har någon allergisk reaktion på produkten.

Filter
44 produkter
Filter
44 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord