Meny
... Varukorg

Latex | Effekter

Flytande latex är en produkt som används för kroppsmålning och specialmakeupeffekter, till exempel för att skapa sår, ärr, skrapsår eller andra hudavvikelser. Här är en kort guide för att använda flytande latex vid kroppsminkning:

  1. Förbered huden: Innan du applicerar flytande latex på huden, se till att huden är ren och torr. Applicera eventuellt ett hudvårdspreparat för att undvika hudirritation.

  2. Applicera en basfärg: Om du vill skapa ett specifikt utseende eller effekt, applicera en basfärg på huden. Detta kan vara en hudfärgad färg eller en annan färg som passar din design.

  3. Applicera flytande latex: Använd en applikator eller pensel och applicera försiktigt ett tunt lager av flytande latex på det område du vill skapa effekten på. Du kan bygga upp flera lager av latex för att skapa en mer realistisk effekt.

  4. Skapa effekten: När du har applicerat flytande latex, använd en pensel eller andra verktyg för att skapa önskad effekt, som till exempel sår eller skrapsår. Du kan också använda tillbehör som bomull eller torrt papper för att skapa textur.

  5. Låt torka: Låt flytande latex torka helt innan du applicerar ytterligare färg eller dekorationer på toppen av det. Det kan ta cirka 5-10 minuter att torka helt.

Avlägsna Latex: När du är klar med effekten, använd makeup remover eller varmt vatten och tvål för att försiktigt ta bort flytande latex från huden.

Det är viktigt att testa flytande latex på en liten hudområde innan du applicerar det på en större yta för att se om du har någon allergisk reaktion på produkten. Flytande latex påverkar på samma sätt som gummi.

Filter
23 produkter
Filter
23 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord