Meny
... Varukorg

Badkläder

Välkommen till Buttericks badklädeskollektion, där tradition möter trend i en färgsprakande symfoni! Vi har något för alla, oavsett om du är ute efter en klassisk look eller vill göra ett stort intryck på stranden.

För de som älskar svenska traditioner har vi tagit in badkläder från Svensk Husman, komplett med underbara tryck av älskade bakverk som kanelbulle, punchrulle och semla. Välj mellan snygga shorts och den kvinnliga bodysuit baddräkten. Varje plagg är en hyllning till det svenska kulturarvet och ger dig chansen att visa upp din kärlek till svenska godsaker på ett helt nytt sätt.

För den äventyrliga badaren har vi även Borats berömda gröna mankini. Det är badkläderna för dig som verkligen vill sticka ut och skapa oförglömliga sommarminnen. Perfekt för poolpartyt, strandhänget eller varför inte som en rolig present till en vän?

Kom in och hitta dina nya favoritbadkläder hos oss på Buttericks! Oavsett om du siktar på att vara strandens samtalsämne eller bara vill njuta av sommaren i stil, har vi något för dig.

Filter
5 produkter
Filter
5 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord