Meny
... Varukorg

Batmankalas

Bjud in till tema kalas Batman med massor av dekoration och utklädnad i härligt DC Comics tema! Låt huvudpersonen klä ut sig till Batman själv medans gästerna kommer utklädda som Robin, Jokern, Harley Quinn eller någon av de andra härliga hjältarna inom DC-universumet.

Här är några tips för att dekorera ett Batman-kalas:

  1. Välj en färgskala: Svart, grått och gul är färgerna som associeras med Batman och det kan vara bra att använda dem i dekorationen.

  2. Använd ballonger: Dekorera rummet med svarta, gråa och gula ballonger för att få en riktigt festlig känsla. Du kan också forma ballongerna som Batman-masken eller den klassiska logo genom att fästa dem tillsammans i ett ballongarrangemang.

  3. Dekorera med Batman-dukning: Papperstallrikar, muggar och servetter med i tema, eller häng upp en bordsduk med batman tema på väggen och du får en snygg banner i stil med kalaset.

  4. Använd kostymer och masker: Uppmuntra gästerna att klä upp sig som Batman eller andra karaktärer från tecknade serien och filmerna. Du kan också ha en kostym- och maskeradtävling.

  5. Använd andra dekorationer: Använd svarta glitterdraperier som bakgrund, dekorera med svarta blommor och svarta tallrikar för att få en riktig Batman-känsla.

Ovan är några exempel på hur du kan dekorera ett Batman-kalas. Du kan anpassa dekorationerna efter din egen kreativitet och budget. Viktigast är att alla har roligt och firar tillsammans!

Filter
Produkter 1-60 av 68
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 68
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord