Meny
... Varukorg

Valvaka Sverige

En valvaka är inte komplett utan att du dekorerar upp med ballonger i ditt partis färger eller varför inte ta hela regeringens olika färger och bjud in alla dina vänner på en valvaka med snacks, god mat och härliga dekorationer.

Alla på festen kan få en pappmask med olika partiledare så kan alla leva sig in i partiledarens karaktär och hålla diskussioner runt matbordet. Vem är kvällens vinnare vid matbordets diskussion. 

En debatt kan skapa starka känslor så se till att runda av talet och avsluta med en shot från ett snapsglas - På Buttericks har vi sett till att vi har shotglas med de mest populära partiledarna och har man alla olika partiledarna kan alla dricka från ett politiskt snapsglas, oavsett om man hyller eller varnar för politiken.

Dekorera bordet med sveriges flagga antingen som bordsflagga eller pappersflagga. Är du från ett annat land, på Buttericks har vi massor av olika länders flaggor så komplettera valvakan med din flagga.

När vi nås av resultatet på valkvällen då har ni blåstutor och konfettibomber redo för att smälla av och hylla våran nya regering som ska ta Sverige framåt i fyra års tid. 

Filter
57 produkter
Filter
57 produkter
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord