Meny
... Varukorg

Tomtedräkter

Tomte vakna till, det är dags att uppdatera tomtedräkten till årets jul. vi har en tomtedräkt för alla som vill vara jultomte under hela högtiden. Vi har en billigare dräkt för dig som ska spexa eller vara tomte för första gången och vi har jättefina lyxiga förpackningar av tomtekläder för dig som vill vara tomte under flera års tid.

Vad behöver en tomte ha för utklädnad?

Komplettera din tomtedräkt med tomteskägg, vita handskar och en julklappssäck så är du sedan en komplett tomte. För den som behöver lite nya komplement så har vi även stövelöverdrag som man kan uppdatera sin nuvarande tomtedräkt med.

Köp en tomtemask och täck för ditt vanliga ansikte när barnen börjar känna igen tomten på julafton och du får en helt ny look. Vem kan gömma sig under tomtemasken detta året?! 

Behöver du tomtemössa till julfesten eller julbordet så har vi självklart även samlat ihop dessa under denna kategori, köp en lång tomtemössa, en som blinkar eller varför inte en sjungande tomteluva som dansar. Tomteluvor kan man ha på sig hela december och sprida härlig julkänsla till vänner och bekanta. 

Tomte eller tomtenisse? Vi har även fina elf / tomtenisse dräkter så du kan vara tomtens lilla hjälpreda under julen, de klassiska grön vit röda dräkterna är en lite roligare variant och det finns tomteluva som ser ut som tomtenissen med stora ögon. Rolig variant av hjälpreda och dräkt under julen. 

Så hitta din tomtekläder här i vårat sortiment och se till att ni har den bästa julen och den bästa tomte som går att få. God Jul.

Filter
Produkter 1-60 av 85
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 85
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord