Meny
... Varukorg

Lucia

Varje år den 13 december firas Lucia, en tradition som sträcker sig tillbaka till medeltiden. Luciafirandet symboliserar ljusets seger över mörkret och bjuder på musik, sång och en stämningsfull atmosfär. Med Buttericks breda sortiment kan hela familjen klä upp sig och fira denna ljusfyllda högtid!

  • Lucia: Lucia är den skimrande stjärnan i tåget. Med lucialinne och en lysande krona, kan du framhäva Lucias roll som ljusets bärare och sprida glädje och hopp.

  • Stjärngosse: Varje stjärngosse har sitt eget ljus att bära. Klä upp dig i vårt flamsäkra stjärngosselinn och strut, redo att guida tåget med ditt stjärnklara sken.

  • Pepparkaka: Lätt, sprallig och alltid redo för ett skratt. Med vår pepparkaksdräkt, komplett med glasyrtryck, blir du tågets mest smittsamt glada inslag!

  • Tomtenissa: Tipp tapp, tipp tapp! Tomtenissarna smyger in sist i luciatåget, men de stjäl verkligen showen. Klä ut dig till en busig tomtenisse och sprid skratt och glädje.

  • Julgran: Vill du sticka ut lite extra? Vår fullfjädrade julgransdräkt är perfekt för den som vill glittra mest i tåget och påminna alla om julens glädje.

Oavsett vilken karaktär du väljer att vara, är Luciafirandet en chans att föra vidare en älskad svensk tradition och skapa minnesvärda stunder tillsammans.

Filter
Produkter 1-60 av 95
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 95
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord