Meny
... Varukorg

Bröllop

Hitta allt till bröllopet och festernas fest. Vi har allt till ditt drömbröllop oavsett vilken budget. Vi har ett stort utbud av tillbehör & dekorationer till stora och små bröllop. Ballonger är dekoration till bröllopet. Det är lätt att fixa en bra stämning med de mest oväntade detaljerna och ett sätt är en rolig tårtdekoration till bröllopstårtan. Konfetti, girlanger och hjärtan. Kärleken är evig och hurra för brudparet.

Dekorera med fina satin-vita ballonger fyllda med helium eller ståendes i fina ballongarrangemang som sträcker sig i båge eller täcker hela väggar, att göra bröllopsdekorationer med ballonger i vitt, guld och svart har blivit oerhört populärt senaste åren.

Bestman - Denna herre är bästa kompis, bror eller släkting till brudgummen och ska givetvis hålla i den viktigaste punkten på hela bröllopet, nämligen ringen. Det är även populärt för Bestman att ge en toast, då ska han ringa i den vanliga bordsklockan för att sedan resa sig. Vill man vara extra fin rekommenderar vi att köpa till vita handskar när man ska hålla i ring och toast.

Brudnäbb - Två eller flera finklädda barn mellan 4-8 år som går framför brudparet in i kyrkan, här kan man skoja till det extra med att ha två utklädda jesusbarn längst fram.

Toastmaster - Denna herre eller dam ser till att kvällens middag håller schemat och att de som ska hålla i tal under kvällen är redo vid utsatt tid. När det är dags plingar man till i receptionsklockan eller bordsklockan och presenterar nästa talare.

Glöm inte att planera in svensexan och möhippan separat till bröllopet.

Filter
Produkter 1-60 av 82
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 82
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord