Meny
... Varukorg

Rymdfest

Bjud in till en supergalaxig glansig rymdfest! Aliens, flygande tefat och astronauter tillsammans i en stor härlig rymd-dekorerad lokal. Ett roligt och återkommande festtema när det är dags för NASA att skjuta upp nya raketer och sateliter i rymden. 

Se till att atmosfären på festen är på max med goda snacks, dricka och skivad stjärnfrukt-fat, låt tefaten landa på bordet med de härligaste tilltuggen. 

Vill ni se en stjärna? Se på mig! - Klä ut dig till Alien med alienmasker med stora svarta ögon eller läskiga alienmonster masker som gör dig direkt till en utomjording eller måla dig med teatersmink helt grön i ansiktet och sätt in ett par läskiga färglinser i ögonen för att skapa stora svarta ögon.

Klä ut dig till astronaut och kom hoppandes i slowmotion fram på festen, och rör dig långsamt medans du dricker för en rolig rymdupplevelse på rymdfesten. 

Du kan dekorera lokalen med självlysande stjärnor och ballonger i olika former för att få till dark space. 

Star Wars i rymden! Glöm inte att vi har även massor av officiella dräkter från TV & Film-världen som passar perfekt in till rymden och rymd-temat. Är du på den goda eller onda sidan av galaxen? 

Filter
Produkter 1-60 av 72
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 72
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord