Meny
... Varukorg

Feed! En skräckfilm på svenska

Butterick's + Feed = sant

Feed!

Äntligen! En skräckfilm på svenska.

Nu är det nära. Årets halloween är snart här och äntligen får vi klä ut oss till vår favoritkaraktär från filmens värld eller från någon populär serie. Om du vill glänsa och visa vem som håller koll på filmpremiärer så är tipset enkelt. Den läskiga häxan från filmen Feed.

Du har säkert sett trailern på årets skräckfilm Feed. Helt klart en ny klassiker.

Inbjudna till en exklusiv campinganläggning mitt ute i vildmarken, får vi följa ett gäng ungdomar med en välkänd influenser i spetsen. De är inbjuda för att skapa content men några lyxiga dagar i vildmarken förvandlas snabbt till riktigt otäcka scener ur en rysare. Tyvärr verkar inte händelserna vara påhittade utan det händer på riktigt.

Ganska snart handlar det inte längre om att hålla flödet levande, utan om att själv överleva.

Hur läskig är skräckfilmen feed?

Feed är stundtals läskig och som alla skräckfilmer är det ibland lite utmanande att sitta i en biosalong, speciellt när det jump scares. Då är det viktigt att hålla koll på popcornen. Filmen är tillåten från 15 år men i vuxet sällskap kan du gå med ett barn som är över 11 år om barnet inte är lättskrämt.

Vi på Butterick’s älskar en riktigt bra skräckfilm och extra roligt tycker vi att det är då Butterick’s är med på ett hörn. Men det behöver du se filmen för att upptäcka.

 

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord