Meny
... Varukorg

Fira alla hjärtans dag 2023

14 februari närmar sig och det vill vi uppmärksamma

Valentindagen
Alla hjärtans dag. En dag att fira kärleken och visa hur mycket du uppskattar en eller flera personer. Kärlekens dag är dagen så allt är tillåtet. Inget blir för mycket. Röda ballonger, konfetti och choklad. Plocka fram romantikern inom dig och sprid kärlek och värme. I en månad trist och grå som februari passar det utmärkt att sprida ljus och kärlek.

Alla hjärtans dag nallar
Vi är stolta att kunna presentera helt nya nallar med ett hjärta. Visa din kärlek med en gosig nalle. Vill du visa din kärlek lite extra mycket föreslår vi att du klickar hem den stora nallen på hela 60 cm.


Ballonger i stället för blommor
Inte helt otippat så tycker vi att du ska skippa blombud. Det är fantasilöst. Fyll ett rum med hjärtballonger i stället eller överraska din käraste med ballongbukett på jobbet.

Middag
Varför krångla till det? Koka hjärtformad pasta och servera med ett gott rött. Duka med rosenblad i guld och fyll en Airloonz och ställ vid stolen.

Glöm inte att alla hjärtans dag är till för alla.
Alla hjärtans dag är inte bara en dag för alla som lever med någon eller har ett förhållande. Självklart kan du visa din omtanke till vem som helt denna dag. Köp en mugg till bror din eller en kudde ”pojkvän” till din singelkompis.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord