Meny
... Varukorg

Förbered pranken för 1 april

April, april, jag kan lura dig vart jag vill

April, april din dumma sill. Jag kan lura dig vart jag vill

Snart är det första april och vi älskar aprilskämt. Aprilskämt kopplat till något av våra skämt är klockrent. Dags att börja planera för årets roligaste dag. Första april! En hel dag där det är helt okej och accepterat att pranka folk och smyga in små skämt i var och annan mening.

Inte helt otippat så har vi samlat några bra pranks som vi gärna delar med oss av.

Prank vuxen till vuxen

Bilnyckel med effekt. Knacka på hos grannen och säg att du har problem med att låsa upp bilen. Verka lite smått stressad och ge grannen bilnyckeln för att testa. Önskat resultat: Grannen som är helt ovetande om att nyckeln ger en stöt testar och hoppar till. Väldigt roligt.
Flugor. Pranka kollegan med att lägga feta flugor bland frukten. Önskat resultat: att kollegorna tappar aptiten och du får all frukt för dig själv.

 

Strössla med kackerlacka. Att lägga insekter på mat och bakverk är alltid kul. Har du en kollega som fyller år och ska firas. Ett tips är att lägga en kackerlacka på födelsedagstårtan, vi utlovar både hysteri och skratt. Kackerlacka på tårta

Prank vuxen till barn

Bluffägg. Blanda kokta ägg tillsammans med ett par bluffägg. Någon hungrig familjemedlem kommer helt klart att ta fel ägg och inter förstå varför det inte går att skala.
Pepparnallar. Nallar med sting är kul att bland med vanliga gelenallar. Ställ fram en skål med lösgodis och bland i pepparnallar. Önskat resultat: Godissugna barn väljer frukt framåt.

Prank barn till vuxen

Bilrepa. En favorit, helt klart. Tejpa fejkade repor på pappas bil och spring in och ropa att grannen körde snabbt i väg. Här kan det vara viktigt att snabbt ropa april april.
Ny piercing. Att smycka kroppen med piercing är inte alltid populärt av vuxna. Ett roligt skämt är att sätta ett smycke i näsan och lugnt sätta sig vid middagsbordet. Invänta reaktion. 
Prutt. Pruttkudden är ett klassiskt prank som är lika roligt varje gång. Lägg pruttkudden under stolsdynan på brorsans stol när hans flickvän är på besök. Pinsamt för brorsan, hysteriskt roligt för dig. Kom i håg. Spring fort från köket. 

Pruttkudden – Svenskens käraste skämtsak

Många människor frågar oss på Butterick’s vilken artikel som säljer bäst. Svaret är enkelt: Brakaren eller pruttkudden som vi idag väljer att kalla den.

Visste du att artikeln introducerades runt 1913, japp du läste rätt. Pruttkudden har funnits på Butterick’s i över 100 år. Snacka om att ett gott skratt förlänger produktens liv. Pruttkudden lever verkligen ett evigt liv. Trots att vi idag har många mer sofistikerade skämtartiklar är kudden med pruttljud fortsatt en favorit hos många.

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord