Meny
... Varukorg

Gör dig redo för alla hjärtans dag

Varje år den 14 februari ska vi uppmärksamma alla vi älskar.

Alla hjärtans dag! 

14 februari - alla hjärtans dag. En dag då inget är för cheesy eller för mycket. Frukost på sängen, ballonger och hjärtformade chokladpraliner. Ja allt är tillåtet. 

Väck din romantiska sida till liv och ös kärlek på dina nära och kära. Vi har listat några förslag som helt klart kommer att göra dagen minnesvärd för den du älskar. 

Skippa blombudet i år 

Ärligt. Blombud är för latmaskar, en riktig romantiker fyller rummet med ballonger eller ger bort en ballongbukett. Ballonger håller längre och är så mycket roligare att få. Blanda hjärtformade och runda ballonger och sätt fast dem med en ballongvikt. 


Presenter 

Att ge bort en gåva på denna kärleksfulla dag är ett kärleksspråk vi alla kan. Generellt är alltid gulliga nallebjörnar med budskap populära och för den lite mer sexiga typen är en ros med trosa en klassiker.

Present till henne 

Slå på stort, ge bort din tid. Duka upp till romantisk middag i kärlekens färg röd och bjud på hjärtformad pasta och köttbullar. Sätt på dig ett par jättestora lösöron och förklara att du är all ears för kvällen. Vi kallar det Bella notte.

Present till honom

Satsa på ett säkert kort och bjud in till ett parti poker eller varför inte shot rouletter. Förvandla vardagsrummet till ett minivegas, att spela spel en hel kväll kan vara otroligt mysigt. Vi lovar att han kommer att bli både förvånad och väldigt glad. Avsluta kvällen med tre snaps i rad. Den som förlorar diskar.  

Fira alla hjärtans dag som singel

Låt inte alla hjärtans dag bara vara en dag för alla som lever i förhållande. Visa omtanke till dina närmsta vänner eller överraska familjen med härliga godishjärtan, chokladbitar och ballonger. Denna dagen är till för att hylla de just du tycker om, oavsett om det är mormor eller bästa vännen. 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord