Meny
... Varukorg

Tips till halloweendukningen

Duka upp till fest med extra allt på halloween. Läskiga dekorationer och ballonger skapar den perfekta stämningen. Pynta med dödskallar och pumpor på bordet och lägg flytande ögon i drinken.

Pampiga pumpaarrangemang, skelett, läskiga detaljer, linnedukar, spindelnät, ja listan kan göras lång och det är din fantasi som sätter gränserna.

Här kommer tre tips på passande produkter för årets halloweenfest. Vi hoppas kunna inspirera dig till att skapa en riktigt kuslig halloweendukning.

 

1. UTGÅ FRÅN RUMMET OCH BORDET
När du ska planera din halloweendukning gäller det att utgå ifrån rummet och vad som finns att tillgå. Fokus är bordet men att ställa ett rörligt props i ett hörn kan verkligen skapa effekt.

Beroende på om bordet är runt eller rektangulärt så kan dukning och dekoration läggas upp på olika sätt. På ett runt bord passar det bra att bygga upp pynt i mitten. På ett rektangulärt bord är det snyggt att bygga pynt och dekoration som en board över bordet blir riktigt snyggt.

2. UTGÅ FRÅN ETT FÄRGTEMA
Välj en färg som ett genomgående tema när du dukar. Dekoration och pynt behöver inte gå i färg men det blir snyggare om du har en basfärg på duk och servetter. Ett tips är att ha neutrala färger i basen som vitt, svart eller beige så att props och dekoration poppar snyggt på bordet.

3. FÅ DUKNINGEN ATT SE FYLLIG UT
När det kommer till halloweendukningen så är regeln helt klart more is more. Med enkla medel kan du få till en väldigt häftig halloweendukning med maffiga props. Bygg upp dukning med pumpor, mindre gravstenar och skelett. Glöm inte våra klassiska skämtsaker. Isbitar med insekt i fördrinken och vampyrtänder som håller ihop servetterna är detaljer som kommer att uppskattas av gästerna.

Draculatänder håller ihop serbetten Skelett på bordet som dekoration

Dekoration till halloween

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord