Meny
... Varukorg

Day of the Dead

Day of the Dead är en traditionell mexikansk högtid som firas varje år den 1-2 november. Här är några vanliga kostymer och accessoarer som man kan använda för att klä ut sig till Day of the Dead:

  1. Skelettkostym: En av de mest igenkännbara symbolerna för Day of the Dead är skelettet, så en skelettdräkt eller jumpsuit är ett passande val.

  2. Kostym med blomster och färgglada detaljer: Många Day of the Dead-festligheter inkluderar färgglada blommor, såsom marigold, så en kostym med blomster och färgglada detaljer är passande.

  3. Calavera-makeup: Du kan använda makeup för att förvandla dig till en calavera, det vill säga en dödsskalle. Du kan använda svart och vitt makeup för att skapa konturerna på ett skelett, och sedan fylla i med färgglada detaljer för att få det att se mer livfullt ut.

  4. Färgglada accessoarer: Accessoarer såsom färgglada band, hattar och pärlor kan hjälpa till att fullborda utklädningen.

  5. Traditionskostym: Om du vill fira på ett mer traditionellt sätt kan du använda en kostym med blommor, såsom en blomstrande dräkt eller en kjol med blomstermönster.

Det viktigaste är att du följer den traditionella dödsdagsfestens anda och att du har roligt medan du firar. Var inte rädd för att vara kreativ och lägg till dina egna unika detaljer för att göra din utklädning unik.

Filter
Produkter 1-60 av 62
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 62
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord