Meny
... Varukorg

Studentnallar & studenthänge

Skäm bort dina vänner med de flesta och bästa studentnallar och studenthängen du kan tänka dig! Fyll på deras hals med allt från ordensband, gosiga nallar hängandes på blå/gula band eller skapa ett eget studenthänge med sidenband och fäst valfria varor på dina bästa vänner. 

Studenthänge med kapsylöppnare är perfekt för de som tänker öppna goda drycker direkt på studentflaken och vad är smidigare än att ha en visselpipa med blå/gult band så du slipper hålla i visselpipa, champagneglas och champagne samtidigt när du ska fira studenten till max.

Vi har massor av mjuka och fina studentnallar i alla storlekar och varianter så alla kan hitta någon studentnalle som passar just dem.

Ska du titta på när dina barn, barnbarn eller bästa vännerna tar studenten så kan du inte stå utan studenthänge att hänga dem runt halsen när de kommer springandes ut från skolan.

Överraska med ett annorlunda studenthänge med ett snyggt halsband med texten VIP, GANGSTA eller en guldig polisbricka för den som tar polisexamen.

Filter
Produkter 1-60 av 82
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 82
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord