Meny
... Varukorg

Fånga morgondagen

2021 och dags att blicka framåt till ett nytt år fullt av högtider och temadagar att fira. Fånga morgondagen och börja planera för alla populära högtider som vi har framför oss under året.

Rekommendationerna är fortsatt att vi inte ska träffas i stora grupper. Fester och firanden får flyttas fram. Så fånga inte dagen, ha i stället siktet inställt på morgondagen.

Dags att börja planera för påsk, midsommar, kräftskivan, oktoberfest och halloween.

Påsken, en festlig högtid och ett ypperligt tillfälle att klä ut sig på, lite som halloween. Påskkärring, påskhäxa, kyckling eller superhjälte – hos oss på Butterick’s hittar du maskeraddräkter som gör påsken lite roligare och perfekt när barnen ska ta kvasten och susa runt i området och samla in godis. Påsken 2021 inträffar vecka 13 och firas mellan skärtorsdag 1 april till annandag påsk 5 april 2021, själva påskafton är lördagen 3 april. Och kom ihåg det passar perfekt att fylla påskäggen med skämtartiklar!

Efter påsken kommer Valborg som ofta firas med brasor, fyrverkerier och studentsång! Valborgsmässoafton inträffar den 30 april varje år. Tomtebloss och rökpellets blir extra festligt oavsett om det firas med familjen där hemma eller om du besöker en stadspark.

Midsommarfesten är som Sveriges nationaldag multiplicerat med hundra, många klär sig i vitt och sätter blomsterkransar i håret. Midsommarafton hamnar 2021 den 25 juni på den 25:e veckan på året. Vi hoppas att pandemin har lämnat oss för gott och vi kan dekorera upp för ett ordentligt släktkalas med all in svensk dukning, konfettibomber och ståhej. Glöm inte snapsglasen och sånghäften.

I oktober kommer sedan vår efterlängtade och årets läskigaste och roligaste högtid, halloween! Halloween inträffar alltid den 31 oktober och 2021 inträffar halloween på en söndag, men många firar både på fredagen och lördagen.

Inte att blandas ihop med Alla helgons dag då vi går till gravarna och tänder ljus som inträffar veckan efter den 6 november.

Vilka fester längtar du mest till?

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord