Meny
... Varukorg
  1. Start
  2. Inspirationsbloggen
  3. Schlagerfest 2021, dags för glitterfest
Har du några frågor? Kontakta oss

Schlagerfest 2021, dags för glitterfest

Just nu råder schlageryra på Butterick’s och vi älskar det. Glitter, ballonger och konfetti. Allt som behövs för att skapa den perfekta festkänslan hemma i tv-soffan.

Förra året kunde svenska folket njuta av att, på plats eller hemifrån, se våra färgglada ballonger på alla deltävlingar och på finalen.
 
Dekorera med ballonger.
I år rekommenderar vi stark att du köper hem våra 100% latexballonger och skapar feststämningen hemma istället. Dekorera upp vardagsrummet med glittergirlanger, vimplar och ballonger med helium.
 
När artisterna går upp på scenen tar du ett stadigt tag i ballongen och viftar runt med den, arenakänslan kommer hem till vardagsrummet, köp antingen ballonger i lösvikt eller ett 100-pack direkt för den som kommer fira ofta.
 
Till schlagerfestivalen så passar pastell och satin-färgade ballonger oerhört fint, vill man ha lite mer glitterkänsla så fungerar de klara folieballongerna bättre med extra blank metallfärg.
 
Klä upp dig med dräkt, glitterperuk och fjäderboa.
Sveriges största musikfest, schlagerfesten med den perfekta mixen av musik och underhållning är som gjord för att ha hemmafest med familjen. På med en fjäderboa och glitterperuk, ställ fram chipsen och gör dig redo att rösta på din favorit
Vi har massor av olika schlagerdräkter både för den som vill vara disco-klädd eller vara hundra procent glitterklädd.
 
Lördag den 6 februari drar första av fyra deltävlingar igång. Sedan är det andra chansen 6 mars och final lördag den 13 mars.
 
 
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord