Meny
... Varukorg

Nu börjar Melodifestivalturnén 2023

Din guide till första deltävlingen i Göteborg

Äntligen. Årets Melodifestivalturné är på rull. Tillhör du också en av oss musikfans som sitter bänkade varje vecka eller är du ny inför fenomenet schlager? Oberoende om du behöver fräscha upp minnet eller vet inget så kan du vara lugn. Vi har tagit fram en guide till första deltävlingen i Göteborg. Butterick’s ser till att du har full koll på allt som händer inför och under helgen. Vi kommer att vara på plats i arenan med spännande monter och i våra två butiker, Korsgatan och Nordstan, kommer stylisten Jonas Hallberg finns på plats och hjälpa dig att hitta en riktigt glammig look. Missa inte vår fjäderboa signerat Jonas Hallberg. Ett samarbete som helt klart ger lite extra fab till festen.

För dig som vill vara extra glammig och fin rekommenderar vi glitterhattar, glittersmink och självklart en glittrande mikrofon som du kan sjunga mot under hela musikfesten.

Ska du fira melfest hemma? Ingen fara, vi har allt du behöver. Kolla in listan på dekoration och prylar som hjälper dig att pimpa vardagsrummet med:

  • Glitterdraperier, dessa metallic-blänkande glittrande gardiner är perfekt för att hänga i fönster, dörringången och varför inte runt om tv:n så man får extra glänsande vardagsrum.
  • Discokulor i olika nyanser, vi har olika varianter av discobollar som gör att ljuskällorna glänser över hela rummet som ett disco. Snacka om att få arenakänslan hemma i tv-soffan.
  • Ballonger. Ingen musikfest utan att vifta med ballonger. Inget slår känslan att vinka med ballonger så blås upp våra fina metallic-ballonger och vifta med under låtarna.

 

Startfältet under Melodifestivalens första deltävling i Göteborg:

 

  1. Tone Sekelius - Rhythm of My Show
  2. Loulou LaMotte - Inga Sorger
  3. Rejhan - Haunted
  4. Elov & Beny - Raggen går
  5. Victor Crone - Diamonds
  6. Eva Rydberg & Ewa Roos - Länge leve livet
  7. J.H Fjällgren, ARc North feat. A. Woods - Where You Are

 

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord