Meny
... Varukorg

Ballonger & Helium

Vad är en fest eller kalas utan ballonger som svävar eller sitter fast i en fin ballongpelare vid entrén?! Så köp dina partyballonger hos Buttericks! Vi har de bästa och olika varianter an massor av latexballonger och folieballonger i alla färger och former, fyll upp stora siffror, djur eller studentballonger med helium från våra smidiga heliumtuber.

När det är dags för ett barnkalas så är billiga ballonger från Buttericks det den bästa dekorationen du kan ha, blås upp hundratals och fäst dem direkt på väggen genom att gnugga ballongen mot ditt huvud eller fäst de i fina ballongarrangemang som gigantiska bågar eller ballongvägg, se hela vårat stora utbud av ballonger.

Du kan lätt få många genom att köpa Buttericks egena storpack med 100-pack ballonger, men vi har även möjligheten att bara kunna köpa 1 av olika färger så du kan få precis så många som du behöver för att lyckas med din fest.

Det finns många saker som är bra med ballonger:

  1. De är billiga och enkel dekoration. Ballonger är ett billigt och enkelt sätt att skapa en festlig och färgglad atmosfär på ett evenemang eller en fest.

  2. De är flexibla. Ballonger kan användas på många olika sätt, som dekorationer, lekar och spel där man försöker poppa dem med en nål eller som en del av en konstnärlig installation.

  3. De är roliga. Ballonger är en källa till glädje för både barn och vuxna, och kan användas för att skapa en lekfull och glatt stämning på ett evenemang.

  4. De är enkel att använda. Förutom att fylla dem med helium, är det inte svårt att använda ballonger som dekoration bara med luft i.

Köp till helium i behållare som vi har i flera olika storlekar så kan du snabbt skapa ballongbuketter i alla möjliga färger och med olika antal ballonger kan du snabbt skapa ett helt fyllt tak av ballonger, det är något speciellt med svävande heliumballonger. Fyll upp hjärtballonger på alla hjärtans dag med formade hjärtan.

Dags för födelsedagskalas? Blås upp ballonger med prickar, med djur eller bara helfärgade latexballonger i guld, vott och svart och skapa egna ballongarangemang med ballongpelare och ballongbåge på festen.

Köp våra latexballonger, de har blivit framtestade till bäst i branshen och vi lovar att ni kommer vara nöjda med kvaliteten på det naturliga gummit i ballongerna.

Blås upp dina ballonger lätt med en ballongpump och du är redo för ballongdansen, en given lek på kalas och fest!

Filter
Produkter 1-60 av 534
Föregående Nästa
Filter
Produkter 1-60 av 534
Föregående Nästa
Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord