Meny
... Varukorg

Melodifestivalturnéns semifinal 2023

Fabulösa tips inför helgen med trendspaning från delfinalerna

Det närmar sig finalen i Melodifestivalen och fyra artister kommer att lämna Ö-vik lite gladare än de andra. Nedan artister tävlar i semifinalen som tidigare hette andrachansen.

  • - Elov & Beny
  • - Victor Crone
  • - Theoz
  • - Tennessee Tears
  • - Nordman
  • - Melanie Wehbe
  • - Mariette
  • - Kiana

 

Efter fyra stopp på turnén kan vi tydligt se två trender, fjäderboa och neon.

Att titta på Melodifestivalen är inte bara en musikfest, det är också en modefest! Fjäderboan har blivit en trendig accessoar och är ett perfekt sätt att säkra looken inför showen. Oavsett om du vill rocka en klassisk fjäderboa i din favoritfärg eller satsa på en limiterad boa framtagen tillsammans med stylistlegenden Johans Hallberg, kommer du garanterat att skapa ett statement.

 

Matcha boan med din outfit - klänning, kostym eller jeans och t-shirt - och ge ditt utseende en extra touch av glamour. Så varför inte samla dina vänner och ha en Melodifestivalkväll med storslagen stil, komplett med fjäderboor och musikglädje!

Go vegan, välj fjäderfritt

Istället för att välja en klassisk fjäderboa, kan du välja en vegansk fjäderfri boa från Happy Boa. Dessa boas är gjorda av mjuka, fluffiga material som liknar riktiga fjädrar för att du ska se fabulös ut. Välj bland olika färger och längder för att hitta den perfekta boa som passar din outfit. Och det bästa av allt är att du kan känna dig bra med ditt köp, eftersom du bidrar till en mer hållbar modeindustri. Så varför inte rocka en fjäderfri boa nästa gång du går ut, och sprid budskapet om att det går att se fantastisk ut utan att behöva använda äkta fjädrar.

Neontrenden har tagit modevärlden med storm och vad passar väl bättre än att lysa upp dansgolvet med neonfärger på årets stora musikfest? Butterick's har samlat det bästa från sin kollektion med neon, från paljetthattar till smink i form av neonfärger runt ögonen och kläder. Ge festen en extra skjuts av energi med den häftiga neontrenden.

Arenakänslan är på topp

En färgfull fest inne på arenan!

Carola på Melodifestivalen i malmö

Carola glänste på scenen i Malmö.

Vem hejar du på i semifinalen?

Vi har så många favoriter. Mariette, Theoz och Melanie är riktigt bra tycker vi.

Det blir verkligen en riktigt spännande semifinal i Melodifestivalen 2023.

Logga in
Skapa ett konto
Återställ lösenord